Geheimen voor het kiezen van de beste Clip In Hair Extensions

Clip in hair extensions helpen om een uitstekende toevoeging aan uw belangrijke schoonheid accessoires en ze laten veel meer gevarieerde kapsels aan elke gelegenheid aan te passen. Ze worden steeds meer geliefd en dames zijn enthousiast om ze te kopen, zodat ze kunnen bereiken dat beroemdheid look zelf.Hair extension online bestellen is dan ook razend populair.  Niettemin, niet elke set van clip in hair extensions is precies hetzelfde, en met verkopers graag clip in hair extensions verkopen aan de groeiende markt, kopers moeten zich bewust zijn van wat ze kopen. 

Dus om ervoor te zorgen dat u het verkrijgen van waarde voor uw geld en een grote hoge kwaliteit clip in hair extensions, 1 moet weten welke functies te zoeken. Haarstukken voor dun haar zijn namelijk weer anders als die voor alleen de lengte.

Niet alleen de prijs telt

Prijs is niet het enige wat je moet overwegen bij de aankoop van clip in extensies. De belangrijkste kenmerken die u moet overwegen zijn de kwaliteit van het haar, de totale dikte en de manier waarop de set is opgebouwd. De juiste combinatie van deze factoren zal ervoor zorgen dat u het kopen van goede kwaliteit clip in hair extensions die u de look die u wilt en zal langer duren. Je haar kan je beste en belangrijkste mode-accessoire zijn en een goede kwaliteit clip in hair extensions kan hier aanzienlijk aan bijdragen.

Kwaliteit

De eerste factor om over na te denken bij de aankoop van clip in hair extensions is de hoge kwaliteit van het haar. Om een natuurlijke uitstraling van uw haar extensies te bereiken is het essentieel om producten te selecteren die zijn gemaakt van 100% Remy menselijk haar. Talrijke clip in extensies zijn gemaakt van een combinatie van echt menselijk haar en synthetisch haar die misschien realistisch uitzien, maar het geeft je niet de mogelijkheid om het haar te behandelen als je eigen.

Met clip in extensies die zijn gemaakt van 100% menselijk haar betekent dat je in staat zullen zijn om gebruik te maken van krultangen, stijltangen, shampoos, conditioners en behandelingen en je zult ook in staat zijn om het haar te kleuren met gemak. Het kiezen van Remy haar is ook essentieel omdat het betekent dat de cuticula van het haar nog intact is na de verwerking en dat het haar van de wortel tot de punt in dezelfde richting loopt. Deze elementen zorgen ervoor dat het haar langer meegaat en minder in de knoop raakt.

Dikte van de set

Het tweede ding dat je moet overwegen bij het overhandigen van uw hard verdiende dollars voor een set van clip in hair extensions is de dikte van de set die u koopt. Dit is niet een verwijzing naar hoe dik of natuurlijk de strengen zijn, maar hoeveel dikte of volume van het haar is er in de totale set van haar die u koopt. Dit is belangrijk omdat je geen haar wilt kopen dat te dun is. Dunne hairextensions zullen er helaas aan de onderkant dun uitzien in vergelijking met de rest van je haar en zullen er daarom nep en duidelijk uitzien en zonde van het geld zijn.

Het gewicht van de extensions, gecombineerd met de lengte is wat de totale dikte van het haar bepaalt. Hoe meer het haar weegt, hoe meer haar er is en dus hoe dikker de set is en hoe luxueuzer uw haar zal zijn. De meest voorkomende lengte is 20 centimeter en daarom moet een dikke en luxueuze set ongeveer 160 gram wegen. Voor deze lengte is het niet aan te raden minder dan 120g te nemen. Dus als u langere of kortere clip in hair extensions wilt, kunt u dit gewicht als een algemene maatstaf gebruiken om de dikte te bepalen.

Opbouw

De manier waarop de set van clip in hair extensions is opgebouwd is de derde functie die je moet overwegen bij het kiezen van welke te verwerven. Deze factor bestaat uit tal van dingen die je zou willen weten met inbegrip van het aantal stukken of wefts in de set, hun grootte, en is het haar double-wefted of niet. Het aantal haarstukken (ook wel inslagen genoemd) in de set moet gemiddeld 7 tot 10 zijn. Met 7 tot 10 wefts kunt u het haar gelijkmatig over uw hoofd verdelen, zodat u een veel natuurlijker look krijgt. Uw set moet grotere stukken hebben voor de achterkant van uw hoofd en kleinere voor de zijkanten.

Zorg er ook voor dat de inslagen zijn wat wordt aangeduid als double-wefted, dat wil zeggen twee rijen van het genaaide haar (inslag) aan elkaar genaaid, zodat u in staat zult zijn om een vollere look te bereiken zonder dat u te veel stukken hoeft te hebben. Zorg er ook voor dat de clip in hair extensions zijn gemaakt met veilige siliconen-ondersteunde clips voor een veel meer comfortabele pasvorm.

Bruikbaarheid

Bij het kiezen van welke soort of merk van clip in hair extensions je zou moeten verwerven, het is echt de moeite waard uw terwijl te overwegen de top kwaliteit en bruikbaarheid van het item dat je zou kunnen krijgen. De 3 belangrijkste functies die u moet overwegen zijn de top kwaliteit van het haar gebruikt, het gewicht of de dikte van de set van haar, en ook hoe de set van clip in hair extensions is gebouwd.

Het waarborgen van de meest effectieve in al deze functies zal u toelaten om te verwerven met vertrouwen en hebben clip in hair extensions die niet alleen de meest effectieve zoeken, maar ook waarschijnlijk de meest praktische en zal u voorzien van prachtige lang haar voor aanzienlijk langer ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.