Een Sparren Hardhouten Vloer Overspuiten

Heeft u grenen vloeren in uw huis die gerestaureerd moeten worden?

Sparrenvloeren zijn misschien wel de meest uitstekende vloeren die in veel huizen in heel Noord-Amerika te vinden zijn. Het was misschien wel de meest bekende soorten dek die hier lange tijd werden geïntroduceerd in het licht van de eenvoudige toegankelijkheid.

Toch hebben sparrenvloeren tal van buitengewone kwaliteiten die contrasteren met echte hardhouten vloeren zoals rood en wit eiken. Dit houdt in dat het uiterlijk en de uitvoering van uw vloer wezenlijk zal verschillen van die van een eiken vloer. Als u helemaal tevreden moet zijn met uw vloeren, is het begrijpen van deze verschillen echt belangrijk. In de eerste plaats…

Spar is ongeveer 100% machtelozer tegen zwaaischade dan rood of wit eiken. De industrie voor houten vloeren heeft een handleiding om de dikte van verschillende houtsoorten te bepalen, de Janka-hardheidsschaal. Deze test schat het vermogen dat nodig is om een ​​stalen kogel van 444 inch te implanteren tot een groot deel van zijn meting in verschillende houtsoorten. Op deze schaal scoort witte eik 1360, rode eik 1290 en spar aan de basis met een bescheiden 660. Omdat ze zo delicaat zijn, zijn sparrenvloeren aanzienlijk moeilijker te vernieuwen.

Er moet een ongelooflijke overweging worden genomen om zonder twijfel te garanderen dat de basismaat van hout tijdens het schuren wordt geëlimineerd. Dit vergt een hoop bekwaamheid en lange stukken van betrokkenheid. Dit is misschien wel de meest moeiteloze vloer om te slopen als je geen idee hebt wat je aan het doen bent. Talloze sparrenvloeren worden vernietigd door diepe trommelsporen veroorzaakt door onervaren hardhouten vloervernieuwingsorganisaties.

Wanneer deze trommelsporen (veroorzaakt door de trommelschuurmachine te lang op één plek te laten staan) zijn gemaakt, is de beste manier om ze te verwijderen, het schuren van de omliggende gebieden tot een vergelijkbare diepte. Dit vereist een lange tijd van het bestaan ​​van een verhaal en in gevallen van effectief dunne vloeren, kan het betekenen dat grote delen worden vervangen door teruggewonnen hout.

Leave a Reply

Your email address will not be published.